Majken Garver

Velkommen

Jeg hedder Majken og jeg er ekspert i børne- og familiekommunikation

Jeg hjælper mødre til børn med udfordringer, i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen, med at bruge DIN kommunikation som et redskab, til at mindske konflikter med dit barn og så du kan få mere overskud i din hverdag. Det gør jeg ved at kombinere mine 9 års erfaring med at arbejde med sårbare mennesker i alle livets situationer og med min uddannelse som social og sundhedsassistent med overbygning indenfor neuropædagogik og neuropsykologi og børne- og ungecoach.

Stifter af Børn i balance sammen med Anne Katballe

Børn i balance

Kort facts

Relevant erhvervserfaring

Social- og sundhedsassistent på bl.a. neurologisk afdeling på Esbjerg sygehus (4 år)

Social- og sundhedsassistent på psykiatrisk bosted (5 år)

Social- og sundhedshjælper hjemmeplejen (2 år)

Uddannelse

Social- og sundhedsassistent uddannet på Social og sundhedsskolen i Esbjerg

–    Efteruddannet i neuropædagogik og neuropsykologi fra den diplomske pædagogikuddannelse hos UC SYD

Færdiguddannet børne og unge coach i 2023 hos Sofia Manning

Forløbet - forstå dit barn

er ikke bare højtlæsning fra en fagbog. De redskaber og hjælpemidler, jeg deler med dig, er både testet i hverdags sammenhænge, hvor vi selv har været udfordrede – og hvor vi har fundet en vej og fortsat finder nye stier, samt i mit arbejde på både sygehuset og psykiatrien.

Jeg brænder for, at du også finder din vej som forælder og omsorgsperson, for jeg ved, hvor svært det er at få hverdagen til at hænge sammen, når ens barn mistrives.

Efter forløbet

Vil du mærke hvordan de tilbagevendende konflikter, ikke længere fylder. Du opdager at du selv kan finde ind til kernen til jeres konflikter. Jeg hjælper dig med at blive bevist på din egen fremtræden og hvordan du naturligt vil blive bedre til at kommunikere. Så du kan aflæse dit barns adfærd og få bugt med din skyld af, ikke at slå til som mor. Du finder ind til kernen, af det der udløser konflikterne. Jeg hjælper dig med at bruge DIN kommunikation som et værktøj. Så du kan få energi og overskud til din familie.