Majken Garver

Sådan undgår du at gentage de samme konflikter med dine børn

1:1 forløb

Er du mor? Oplever du, de samme konflikter dag ud og dag ind med dig barn? Så er du ikke alene. Du kan faktisk hurtigt og og nemt komme de konflikter til livs, som om de slet ikke eksisterede.

Du kan

  • Stop op – giv dig selv tid. Inden konflikten eskalere, så tænk efter “hvad er det plejer du at gøre lige her?”
  • Tænk over, hvad du helt konkret gør og siger. Og formulere det anderledes.
  • Forestil dig “hvad tænker mit barn”? Har mit barn samme opfattelse som mig?

Når du som mor, sænker tempoet, giver dig selv tid til virkelig at tænke over hvad du får sagt, så kommer du til at fremstå stærkere i DIN kommunikation. Samtidig tager du også et aktivt valg om at gøre tingene anderledes. Du vil opleve, at du bliver i stand til at kunne finde ind til kernen af problemet. Du vil opleve, at du har din kommunikation som et stærkt redskab og du mindsker de konflikter du hidtil har oplevet i din dagligdag.

Jeg er klar til at hører mere

Til dig der drømmer om at få redskaberne, til selv at nedbringe konflikter med dit barn.

Vi starter med at lærer hinanden at kende, du vil opleve, at du har en der selv har stået med samme bekymringer. Jeg giver dig en dybere forståelse af hvordan du selv kan mærke din intuition og mærke efter hvad du skal gøre. Det betyder at du fra i dag, ikke længere vil føle dig alene, du har mig i ryggen. Jeg vil være der for dig i de svære stunder og støtte dig og heppe på dig, så du kan slippe af med din skyld.

Du bestemmer selv, hvad du har brug for. Du vil mærke, hvordan det som før har holdt dig tilbage, ikke længere fylder på samme måde. Jeg hjælper dig med at finde ind til kernen, af hvad der står i vejen for dig. Jeg vil give dig redskaber, du kan bruge til hele din familie, så du kan få

mere energi i din hverdag. Du vil få konkret hjælp, til dine personlige udfordringer, du vil lærer metoder, så du ved hvordan du selv kan justerer undervejs. Du vil aldrig føle dig alene, og ved at jeg er med dig hele vejen.

Du vil gå fra at føle skyld og skam og følelsen af, ikke at slå til som mor, til at have overskud, og hvile i dig selv. Så du kan være den bedste udgave af DIG for din familie.

Du vil føle dig set og hørt.

Du vil få redskaber til hele din familie.

Hej du skønne

Jeg hedder Majken Garver og jeg er ekspert i børne- og familiekommunikation. Jeg hjælper mødre til børn med udfordringer, i forhold til at få hverdagen til at fungere med, at skabe fokus på deres kommunikation, så de kan bruge det som et endnu stærkere værktøj, så de mindsker konflikter med deres børn og får mere overskud i hverdagen.

Det gør jeg ved at kombinere mine 9 års erfaring med at arbejde med sårbare mennesker i alle livets situationer og med min uddannelse som social og sundhedsassistent med overbygning indenfor neuropædagogik og neuropsykologi og børne- og ungecoach.

Min passion har tidlig været at hjælpe andre mennesker, der er sårbare. Nu har jeg valgt at gå selvstændig og kan kombinere ALT det jeg synes er spændende og hjælpe lige præcis de mødre, der står i samme situation som jeg selv har gjort, til at få genvundet selvtilliden og stå stærk i sig selv. Jeg elsker at vise hvordan kommunikation i sin helhed kan bruges som et stærkt værktøj, til at nedbringe konflikter. Jeg oplever også at mine kunder får skabt en naturlig bevidsthed omkring sig selv, fordi de få øje på helt unikke kompetencer de selv besidder. Jeg elsker at tænke ud af boksen, det kan jeg mærke at giver en glæde og mening for mine kunder.

Efter forløbet


Vil du opleve at hvile mere i dig selv. Du vil have flere metoder, som kan hjælpe dig med at justere undervejs. Du har lært at lytte til din indre stemme og fået skabt en bedre balance for dig selv og din familie. Du lærer at sige fra, så du kan være den omsorgsfulde mor dit barn som jeg ved du drømmer om.

Du undgår at falde i de samme konflikter igen og igen, fordi du vil lærer dine trigger at kende, så du får overskud til at gribe dine børn. Du undgår at lade skylden overtage, fordi du ved at du er den bedste mor for dit barn. Du undgår at blive drænet for energi, fordi du lærer metoder, du selv kan justere på, både over for dig selv og dit barn.

Du vil på igennem mit forløb, lærer at skabe en bevidsthed omkring dig selv. Du vil ikke længere føle dig alene, du vil blive set og mødt lige der hvor du er. Du vil opleve, hvor mange elementer du selv kan skrue på, uden at gå på kompromis med dine egne værdier. Du lærer at bruge forskellige redskaber sammen med dine børn. Du lærer hvordan du nedbragt konflikter i jeres familie, så du kan få mere energi og overskud i din hverdag.

Online sessioner

Book en uforpligtende samtale og se om vi er et match og høre mere om, jeg kan hjælpe dig

Det får du


Bonus - du spare børnepasning - det foregår online

KRIBLER DET MED AT KOMME IGANG?

Få 5 råd til en mindre konflikter i hverdagen.


Jeg er SÅ klar.

Der er også mulighed for at betale i rater.


Ikke helt sikker?

Her er min garanti

Allerede fra første samtale, vil du kunne få adgang til redskaber, du kan bruge direkte i din hverdag med det samme. Jeg har sammensat mit forløb, for at hjælpe til at forebygge mistrivsel hos børn. Men shhhh du kan bruge det i ALLE sammenhæng med mennesker.

Jeg er helt sikker!